Новини


20.05.2022
На 1 юни от 16:00 часа представители на Българска търговско-промишлена палата (БТПП) ще се срещнат с местния бизнес в гр. Елин Пелин. Събитието се реализира от Община Елин Пелин със съдействието на кмета на общината доц. Ивайло Симеонов, в партньорство с БТПП и инж. Веселин Тодоров – основател на ВВТ Инженеринг и председател на „Соларна Академия България“ (Solar Academy).

20.05.2022
По традиция всяка година тържествено честваме 24 май - Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност!  В град Елин Пелин ще се проведе тържествено шествие-дефилир от СУ "Васил Левски" и празничен концерт на пл. "Независимост".

17.05.2022

На 17 май 2022 г. на пл. „Независимост“, пред паметника на патрона на нашия град – писателя Елин Пелин, заедно отдадохме своята почит към жертвите на Баташкото клане. „Без Батак нямаше да има свободна България", е казал Патриархът на българската литература народният поет Иван Вазов.16.05.2022
За първи път в него взеха участие децата от групата по хореография на ДГ „Радост“ гр. Елин Пелин. Малките танцьорки завоюваха втора награда в категория „Детски градини“.


Търсене