Новини


16.04.2021
В топлите пролетни дни продължават еко инициативите на Община Елин Пелин, в които взеха участие и нашите талантливи деца спортисти - футболисти, състезатели по таекуон-до и лека атлетика.


15.04.2021
В топлите пролетни дни Община Елин Пелин започва нова екологична кампания за облагородяване на градската среда и подобряване на обществените площи. Апелираме гражданите да се включат в нашата инициатива, като очакваме от Ваша страна да ни изпратите оригинални предложения и идеи как да се устроят и надградят прилежащите междублокови пространства и улици в приятни места за отдих и социална близост.

15.04.2021
Във връзка с Международния ден на Земята, който се отбелязва всяка година на 22 април Община Елин Пелин организира инициатива за изработване на пано с обща екологична идея за запазването на нашата планета.


14.04.2021
В продължение на 12 дни, през месец април 2021 г., на почти 7-метровата стена на откритата сцена в градския парк изгря изящна нова композиция с авторската шевица на Елисавета Йорданова. Композицията „Българско девойче“ беше сътворена от Диана Димитрова с помощта на Пламен Стоянов, танцьор от Шопски ансамбъл "Ради Радев".

Търсене