Стартираха дейностите по проект "Реконструкция на водопроводната мрежа на с. Лесново"

На 26 ноември 2020 г. в с. Лесново стартираха дейностите по реализацията на проект „Реконструкция на водопроводната мрежа на с. Лесново. Етап I“. Проектът е на стойност 499 137.47 лв. и е предвидено да приключи за 91 дни.

На официалната първа копка присъства г-н Искрен Веселинов, председател на парламентарната комисия за регионална политика, благоустройство и местно самоуправление към Народното събрание на Република България, г-н Ивайло Симеонов - кмет на Община Елин Пелин, г-н Стоян Зарчов - кмет на с. Лесново, г-н Николай Плещов – председател на ОбС - Елин Пелин, общински съветници, а така също граждани и жители на селото.


В началото на церемонията, свързана със стартирането на проекта, беше отслужен молебен за здраве и благоденствие от отец Иван Плещов за всички жители. Той благослови начинанието, което започва на 26 ноември - Деня на Св. Стилиан.
 
Г-н Искрен Веселинов благодари на всички присъстващи и сподели, че е предвидено държавата да задели значителна сума за подмяна на водоснабдителните системи в цялата страна, за да се прекъсне кръга на високите загуби на вода.

Търсене