Благотворителен търг на инициативата "Дари капачка, дари живот", гр. Елин Пелин в помощ на Валентин Горанов

Благотворителен търг на инициативата "Дари капачка, дари живот", гр. Елин Пелин в помощ на Валентин Горанов

Всички сме запознати с историята на Валентин Горанов, който се нуждае от спешно лечение. По този случай и с помощта на Община Елин Пелин учениците от СУ "Васил Левски", които стоят зад инициативата "Дари капачка, дари живот", организират благотворителен търг.

Децата предлагат две декоративни пана с шевици от капачки, подарени от Община Елин Пелин и изработени специално за търга от Диана Димитрова - старши експерт "Връзки с обществеността". Таблата са изпълнени в духа на паната, монтирани на еко площадката "Планетата не е за еднократна употреба" до градския стадион.


➢ Събраните от търга средства ще се преведат за лечението на нашия съгражданин. Наддаването за двете табла, създадени от събраните в металните сърца пластмасови капачки, ще се проведе на страницата на инициативата. Участието е до 22 ноември 2020 г., а търгът започва от стартовата сума 20 лв за едно пано.
- Вижте страницата на децата от "Дари капачка, дари живот", гр. Елин Пелин с поста за търга тук: https://www.facebook.com/darikapchka.elinpelin/
 
➢ Ако имате възможност да помогнете допълнително с финасови средства за живота и лечението на Вальо, Ви предоставяме неговата дарителска сметка:
Банка "ДСК" АД
IBAN: BG35STSA93000027551728
BIC: STSABGSF
Титуляр: Валентин Горанов Горанов
***
❧ Да подадем ръка и заедно да спасим един живот! ❧
***